Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé – Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

  • 1-10000 m2
  • 1-7 €/m2Park22 néven új üzleti park építésébe kezd a Campona tőszomszédságában a White Star Real Estate. A több ütemben készülő fejlesztés a jelen piaci igényeket tükröző kínálattal várja a leendő bérlőket: a mezzanin irodákkal rendelkező raktárak mellett különálló irodaépületeket is kialakítanak.

A park stratégiai elhelyezkedése kedvez a városi raktározásra specializálódott szolgáltatóknak és az elmúlt években gyorsuló mértékben növekedő online vásárlásokat kiszolgáló raktárigényeknek. A projekt megvalósítása során kiemelt hangsúlyt kap a zöldfelületek és épületek egyensúlyának megtartása, a 15 hektáros telken a 60 800 négyzetméternyi bérbe adható területhez 53 500 négyzetméternyi park tartozik majd.

A park22 fejlesztése 2019-ben indul és 3 fázisban valósul meg. Ennek során összesen 6 db raktárcsarnok épül majd, melyekből 3 raktárhoz irodaépület is kapcsolódni fog. 421 parkoló is kialakításra kerül, a 24 órás védelmi- és beléptetési rendszer, az elektromos autótöltők és kerékpártárolók mellett.

Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?
forrás: portfolio.hu
Loading...